Nyereményjáték! Siroko K3 Ventoux sportszemüveg

Sharing is caring!

Nyerd meg a képen látató Siroko K3 Ventoux sportszemüveget! A sorsolásban való részvételhez tedd meg az alábbi lépések szükségesek:

– Kövess minket az Instagram-on: @wheel_nuts_cyclotouring

– Említsd meg egy, vagy több barátodat a nyereményjáték Instagram posztjának komment szektorában, akik szeretik a kerékpározást

Nyerd meg a Siroko K3 Ventoux sport szemüveget, kövesd a leírást!

A nyereményjáték június 9.-én ér véget 16:00 (GMT). A szerencsés nyertest egy véletlen szám generátorral választjuk ki azok közül, akik teljesítik a fent említett kettő kritériumot. A nyertest a Wheel Nuts Cyclotouring Instastory-n tesszük közzé június 9.-én 21:00-kor (GMT)

Sok sikert!

A szerzőről

client-photo-1
András
Herczog András, WNC alapító, túravezető, túraszervező. Harminchárom éves élelmiszermérnök – kerékpár szerelő vagyok Magyarországról. Tizenkét éves korom óta foglalkozom komolyabban a kerékpározással. Hobbimmá vált a bringatúrázás. Az utóbbi években feleségemmel, Barbarával az Ibériai-félsziget csodálatos országaiban tudtunk hódolni immár közös szenvedélyünknek.

Hozzászólások

Gábor
2019-06-03
Siroko
András
2019-06-03
Thank you for participating in the contest, do not forget to complete all four steps! Good luck! Köszönöm, hogy részt veszel a játékban, ne felejtsd el teljesíteni mind a négy lépést az érvényes részvételhezz! Sok szerencsét

Vélemény, hozzászólás?